Koperativë Hesapi

Koperativë Hesapi

Mu desh 2 vite që të riparoja një problem të cilin mekaniku i makinës nuk arriti ta realizonte. Do thoje ti lexues, ore po coje tek një tjetër, edhe une do të thoja – Po hë ku ta coj, njeh ndonjë? Po do thoje ti – Po njof njërin, po dhe ai çka, ja te…

Zuzunjat

Zuzunjat

Teksa po shkoja për tek makina, sepse do nisesesha për punë, i dashur lexues, verej që kishin dal në dritare dhe më vune re me një shikim të lehtë. Ndez makinen dhe nisem. Ndaloj tek vijat e bardha për kembësoret, por nuk kishte njeri, sepse 5 hapa me tej po kalonin rrugen. Ndonjehere te lind…