Zuzunjat

Zuzunjat

Teksa po shkoja për tek makina, sepse do nisesesha për punë, i dashur lexues, verej që kishin dal në dritare dhe më vune re me një shikim të lehtë. Ndez makinen dhe nisem. Ndaloj tek vijat e bardha për kembësoret, por nuk kishte njeri, sepse 5 hapa me tej po kalonin rrugen. Ndonjehere te lind pyetja? Ore në cilen gjuhë është shkruar sinjalistika? E nejse, vazhdoj rrugen dhe futem në një rruge fshati, atë që këtu në Republikën tonë të Bananes, i thërrasim “Autostradë”. Teksa po mundohesha të selektoja radion, që suposozhet të ketë atë muziken e mëngjesit dhe relaksin që ti ke nevoj të degjosh, jo i dashur lexues, nuk ndodh kurrë! Gjithome do jetë një, e keni parasysh vetë ju, që bertet dhe uleret sikur është kaps.

Të mos flas për reklamat që në shumicën e rasteve të bejnë me diarre. Vazhdoj eci dhe pjesa më e veshtirë ska kaluar ende, sepse sapo ti futesh në atë “rruge”, duhet të fillosh të bëhesh gati për lufte. Po po mire e lexove! Luftë si ne kohen e pordhes, që i turreshin njeri-tjetrit sepse donin të tregonin që gomari që kishin ish më i miri. Po e bukura është se gomaret që kemi, as uje skemi më i dhene. Po kujt ti thuash? Atij/Asaj që ka makine me gaz me një steme porche te ngjitur me atak tek kroskoti, apo Atij/Asaj që nuk e dinë akoma me çfare i punon makina sepse ja “mbushin” nga mbrapa. Mos u keqkupto i dashur lexues, sepse ka dhe nga ato që u kujdeset dikush.

Rruga akoma nuk ka perfunduar sepse ti ke nivelin tjeter të cilin duhet te jesh super vigjilent. Quhet: ngjeshe ose ta ngjeshën. Une e kuptoj që ti lexues e ke mendjen vetem për keq, por jo, as kete here nuk eshte kështu, sepse e kam fjalen per gropat. Do të të duhet që të jesh i mire me matjet sepse per 1 cm mund te perfundosh për ndonjë servis 200 mileksh. Mbasi kalon këtë nivel, vjen pjesa në të cilen ti je gjatë gjithë kohes, pu tëëë ****, a tëëëëë Theothoriut të ruajt se nuk e di. Po flas per ketrat që kalojne rrugën dhe kanë vendosur një tullë tek ndarësi i korsisë. Të pakten ketrat janë ambientaliste.

Mbasi kalon dhe këtë nivel, vjen ajo pjesë që thua: po tani ç’pati? Mos e thëntë të dali një Zuzunjë në rrugë sepse ndalojnë në mes të “autostradës” dhe bëhet një vargan i gjatë trafiku.
Dhe për ëmbelsirë vjen pjesa që do të duhet të parkosh. Tek ky nivel ti duhet të picerrosh sytë dhe të parashikosh, fiks si ajo kënga “For a Few Dollars More” . Mbasi ke pare 7 herë fatin dhe gjen vëndin e parkimit, gjithmonë do jetë një ZZ mbarapa makinës tënde që do kaloje kur ti je duke bërë mbrapsht, dhe të thotë: Idjot nuk shikon mbrapa? E mbasi ke kaluar gjithë këtë maratone do të duhet të perfomosh në punë. Sido që të jetë, ajo që zuzunjat bënin më mirë i dashur lexuesi im që kë arritur deri këtu, ishin 2 gjëra: lëpinin dhe bënin zhurmë kot.

zuzunjat
Art piktoresk per tematiken e shtjelluar Zuzunjat<br><br><a href=httpsmediumcomtaglife lessonssource=post page f4d56557a8d1 life lessons >Life Lessons<a><br><a href=httpsmediumcomtaglifesource=post page f4d56557a8d1 life >Life<a><br><a href=httpsmediumcomtagalbaniasource=post page f4d56557a8d1 albania >Albania<a><br><a href=httpsmediumcomtagcomedysource=post page f4d56557a8d1 comedy ><a>

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *