Zuzunjat

Zuzunjat

Teksa po shkoja për tek makina, sepse do nisesesha për punë, i dashur lexues, verej që kishin dal në dritare dhe më vune re me një shikim të lehtë. Ndez makinen dhe nisem. Ndaloj tek vijat e bardha për kembësoret, por nuk kishte njeri, sepse 5 hapa me tej po kalonin rrugen. Ndonjehere te lind…